ArcStil Residences: Echilibrul de acasă cu aer proaspăt de pădure!

Casa ta aproape de oraș, lângă pădure!
decembrie 18, 2016

ArcStil Residences: Echilibrul de acasă cu aer proaspăt de pădure!

Casele moderne au surprins și atras atenția mereu prin liniile lor neconvenționale, împreunate într-un design neuniform, dar captivant care reflectă un stil de viață rebel și plin de energie. Pe de altă parte, ele atrag și prin transparența lor, deschise către mediul din jur, într-o simbioză perfectă a naturalului cu artificialul.

ArcStil Residences ofera frumusețe, natură, lux, intimitate, subtilitate și amintiri ce durează o viață! 

Reședințele noastre te întâmpină cu un design modern, cu o fațadă stratificată vizual, dominată de balustrada de sticla a terasei de la etaj sau inserțiile de metal și lemn de jur împrejur care îi imprimă dinamism. Design-ul este îndrăzneț, creionat în volume care se întrepătrund în forme și culori diferite, în care sticla își ocupă un loc binemeritat.

ArcStil Residences este un colț de paradis unde luxul și natura sunt puse în valoare la cele mai înalte standarde! 

O casă a viitorului nu trebuie desprinsă din viitor, ci să fie creată pentru viitor. O asemenea casă trece testul timpului din toate punctele de vedere: este proiectată inteligent și durabil astfel încât impactul asupra mediului să fie minim, consumul energetic redus, iar confortul sporit. Este spațiul care te inspiră și te ajută să te întâlnești cu tine, în care simți că timpul se oprește, iar prezentul și viitorul se contopesc.

În tot acest cadru personal, energiile sunt stimulate de aerul proaspăt de pădure!
Putem păși încrezători pentru a ne bucura de tot ceea ce mediul înconjurător ne oferă. Un cadru relaxat, în care natura domină, este padurea – un cadru natural sănătos și potrivit pentru plimbări sau exerciții fizice. Confortul modern face aici casă bună cu liniștea și verdele pădurii.

Imaginează-ți!

Te-ai întins vreodată pe spate cu fața la cer, înconjurat de dantela verde a naturii? Te-ai legănat în balansoar sau ai stat pur și simplu să admiri natura în toata splendoarea ei? Și ai simțit această libertate astfel încât să îți dorești să te întorci iar și iar în acest paradis al relaxării?
Imaginează-ți propriul loc de refugiu într-un cadru care îți oglindește perfect sinele. Imaginează-ți propriul tău colț de natură în care poți fugi oricând dorești să scapi de haosul cotidian.

Asta înseamnă Arcstil Residences!