Casa ta aproape de oraș, lângă pădure!

ArcStil Residences: Echilibrul de acasă cu aer proaspăt de pădure!
decembrie 16, 2016
Piscina – apă, caldură și lumină într-o simbioză perfectă
decembrie 19, 2016

Casa ta aproape de oraș, lângă pădure!

În viața fiecăruia dintre noi vine acel moment în care ne gândim la casa mult visată și ne dorim să transformăm visul în realitate.

Localizarea, suprafață construită, designul locuinței, finisajele folosite, grădina sau locul de parcare sunt aspecte de care ținem cont atunci când pornim la drum pentru a alege acea Casă care va deveni Acasă. Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul construcțiilor, echipa Arcstil Property a dezvoltat un ansamblu rezidențial compus din 40 de case aproape de oraș, lângă pădure și lac.

Situat în Corbeanca, cu ieșire la străzile Laguna Albastră și Narciselor, într-o zonă exclusivistă care s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, complexul rezidențial cuprinde 4 vile individuale mari, cu o suprafață construită de 400 mp, teren de 800 mp și piscină și 36 de vile mai mici, cu o suprafață de 150 mp și teren de 300 mp fiecare. Poziționarea excelentă a caselor vă ține conectați la ritmul vibrant al nordului Capitalei, dar în același timp oferă întregii familii relaxarea și confortul de care aveți nevoie pentru a transforma timpul petrecut acasă în momente de reconectare la natură.

Vilele din ansamblul Arcstil Residences au fost proiectate pentru a corespunde oricărui stil de viață și pentru a satisface cerințe ridicate de calitate. Indiferent dacă ai un stil de viață foarte activ și călătorești des sau dimpotrivă, te regăsești mai degrabă în imaginea familiei cu copii căreia îi place să petreacă momente frumoase alături de prieteni, suntem convinși că te vei bucura de o experiență desăvârșită și de un nou mod de a trăi.

Alegând Arcstil Residences alegi de fapt case cu design elegant, modern, cu spații interioare eficiente, tavane drepte și continue, ferestre și uși înalte. Stilul modern este subliniat prin folosirea de metal și sticlă, în timp ce materialele naturale precum lemnul și piatra adăugă o notă caldă spațiului interior. Ansamblul rezidențial a fost gândit în cel mai mic detaliu pentru a oferi calitatea construcției, a finisajelor interioare și exterioare și condiții de locuit ultra moderne.

De la fațadă, izolație, tâmplărie, parchet, vopsele, instalații electrice, gresie, faianță și obiecte sanitare, până la pavarea aleilor și a spațiului de parcare, toate materialele au fost atent selecționate pentru a respecta criteriul calității și durabilității. Vilele sunt prevăzute cu sistem de încălzire în pardoseală pe întreaga suprafață construită și cu șemineu.

Dacă și tu îți dorești o casă amplasată excelent, aproape de nordul Capitalei, lângă pădure, unde să te poți bucura de liniștea naturii și de aer curat, de liniște, confort și relaxare alături de cei dragi, atunci suntem bucuroși să ne cunoaștem. Cu siguranță prietenii tăi vor fi entuziasmați să îți facă o vizită și să petreceți momente grozave împreună. Sunt șanse mari chiar ca unii dintre ei să își dorească să nu mai plece!