Piscina – apă, caldură și lumină într-o simbioză perfectă

Casa ta aproape de oraș, lângă pădure!
decembrie 18, 2016

Piscina – apă, caldură și lumină într-o simbioză perfectă

Este locul ideal pentru a petrece o zi liniștită pe ritmuri de muzică bună sau pentru a bea un cocktail la apusul soarelui.
Piscina overflow are o tehnologie care permite ca apa să fie la același nivel cu solul, realizând o mărire optică a piscinei și a curții, cu efect de linie dreaptă extrem de modern potrivit stilului minimalist.
Cu beneficii atât asupra sănătății fizice cât și asupra sănătății psihice, piscina este elementul care poate transforma o vară toridă într-un concediu de zi cu zi.

Energie verde pentru piscină – panourile solare
Soluția modernă de încălzire a apei din piscina, în pas cu timpurile pe care le trăim, când energia soarelui este oferită gratuit, reprezintă solutia ideală.
Noi spunem DA energiei verzi alegând sistemele solare de încălzire a apei din piscină.

Piscina cu sare – prietenă cu mediul înconjurator și corpul nostru
Electroliza cu sare reprezintă o reacție chimică absolut naturală, considerată una dintre cele mai ecologice alternative la tratamentul obișnuit cu clor.
Baia în piscină cu soluție salină este placută și foarte sanatoasă. Contactul cu apa nu irită pielea și dă posibilitatea de a înota cu ochii deschiși.
Prin sistemul de electroliză a sării, piscina beneficiază de o igienizare perfectă și o calitate deosebită a apei la costuri de întreținere reduse cu până la 50% față de tratamentul chimic. În urma dizolvării sării, apa devine clară, limpede și fără componenți chimici (cloramina) sau compuși cianurați.