GRAND HOME

Grand Home

Spațiul generos pentru familie și prieteni cu beneficiile celor mai înalte standarde de calitate și confort.
Parterul casei cuprinde: living, dinning, bucătărie, baie și dressing
Etajul cuprinde: dormitor matrimonial cu dressing și baie; 2 dormitoare mari cu băi proprii și dressing comun; cameră pentru hobby-uri

Living dotat cu șemineu electric
Piscină cu suprafața de 30 mp și terasă aferentă piscinei de 61 mp

Acoperiș tip terasă, izolat cu strat dublu Soprema
Teren amenajat cu gazon și sistem de irigare automatizat

PLANURILE CASELOR

EXTERIOR

Fațada este executată cu tencuială decorativă Baumit și lemn tratat, izolația la exterior este realizată cu polistiren expandat Austroterm, iar glafurile exterioare sunt din piatră naturală, travertin. Placările la exterior sunt din ceramică, iar aleile pietonale și parcarea auto sunt betonate și pavate cu pavaje Somerlock. Nu în ultimul rând, accesul la garaj este betonat, iar accesul la locuință este asfaltat.
 

ALTE CARACTERISTICI EXTERIOARE:

Tâmplărie aluminiu Schuco
Gard viu

Fosa septică și racord la canalizare
Preechipare pentru sistem de supraveghere video

Racord la gaze și la electricitate
Terase și balcoane placate

INTERIOR

Designul exterior deosebit este completat de spații interioare eficiente și generoase pentru tot confortul de care aveți nevoie.
Sistem de încălzire în pardoseală pe toată suprafața construită
Tavane realizate din rigips de 12,5 mm

Vopsitorii interioare cu vopsea lavabilă
Instalații electrice cap scară cu prize și întrerupătoare tip Biticino

Băi dotate cu obiecte sanitare de la Ideal Standard
Locuințe dotate cu aparate de aer condiționat Daikin
Casele moderne au surprins și atras atenția mereu prin liniile lor neconvenționale, împreunate într-un design neuniform, dar captivant și care reflectă un stil de viață rebel și plin de energie. Pe de altă parte, ele atrag și prin transparența lor, deschise către mediul din jur, într-o simbioză perfectă a naturalului cu artificialul.
ArcStil Residences oferă frumusețe, natură, lux, intimitate, subtilitate și amintiri ce durează o viață.
Grand Home este o casă pe două nivele, întinsă pe o suprafață utilă de aproximativ 270 de metri pătrați. Este o casă cu un design modern, cu o fațadă stratificată vizual, dominată de balustrada de sticlă a terasei de la etaj și insertiile de metal și lemn de jur imprejur care îi personalizează fațada și îi imprimă dinamism.
Locuința afișează un design îndraznet, creionat în volume care se întrepatrund în forme și culori diferite, în care sticla își ocupă un loc binemeritat.
Parterul este un amplu spațiu de zi, cu cele 3 zone principale - living și dining, bucătăria închisă și birou - deschis în lateral către o superbă terasă acoperită, cu vedere către zona de piscina și către pădure.
Etajul cuprinde zona de noapte, prevazută cu 3 dormitoare matrimoniale spațioase, cu dressing și baie proprie. Zona comună și camera hobby, completează spațiul pe acest nivel.
Grand Home - un colț de paradis unde luxul și natura sunt puse în valoare la cele mai înalte standarde.

Vrei o casă Grand Home?