PROIECT

Situat în Corbeanca, cu ieșire la străzile Laguna Albastră și Narciselor, ansamblul Arcstil Residences este compus din 40 de reședințe proiectate și construite pentru a aduce aproape de tine bucuria de acasă într-un mediu natural deosebit, aproape de lacul și pădurea Corbeanca.

Complexul rezidențial cuprinde

4 case individuale mari - Grand Home
400 mp suprafață construită
800 mp teren
piscină
36 de case aliniate - Cozy Home
150 mp suprafață construită
300 mp teren
grădină
Poziționarea excelentă a caselor vă va ține conectați la ritmul vibrant al nordului Capitalei, oferind în același timp întregii familii relaxarea și confortul de care aveți nevoie pentru a transforma timpul petrecut acasă în momente de reconectare la natură.

Fie că veți opta pentru o casă de tip Grand Home, cu șemineu și piscină, fie că veți alege o casă de tip Cozy Home, vă veți bucura de un design elegant și de condiții de locuit ultra moderne.

Echipa noastră de constructori și arhitecți au ales cele mai bune materiale, punând accent pe calitate și durabilitate, pentru a obține locuințe în care fiecare detaliu a fost gândit și implementat cu mare atenție.

Spații interioare generoase și eficiente, tavane drepte și continue, ferestre și uși înalte, finisaje interioare și exterioare de calitate, terasă și grădină pentru relaxare în aer liber cu familia și prietenii, sunt doar câteva dintre lucrurile de care veți beneficia alegând Arcstil Residences.

Cu o experiență de 11 ani în domeniul construcțiilor, compania noastră a dezvoltat numeroase proiecte în București și în alte județe din țară printre care Dâmbovița, Tulcea, Caraș - Severin sau Sibiu. Fie că am dezvoltat ansambluri rezidențiale private sau clinici și spitale finanțate din fonduri europene, proiectele realizate de-a lungul anilor reprezintă cartea noastră de vizită și stau dovada unor lucrări de calitate, atât din punct de vedere al proiectării, execuției, cât și al materialelor folosite pentru construcție și finisaje.

Aproape de casa ta:

Grădinițe
Locuri de joacă
Mall Băneasa
Hornbach
Mega Image
Penny Market
Cofetării
Restaurante
Therme
Aeroport