Arcstil Park

Deluxe Villa

Locuință rezidențială high-end, conectată la natură

Situat în Corbeanca, cu ieșire la străzile Laguna Albastră și Narciselor, ansamblul Arcstil Residences este compus din … de reședințe de lux, proiectate și construite pentru a aduce aproape de tine bucuria de acasă într-un mediu natural deosebit. Ansamblul Deluxe Villa se află în apropierea lacului și pădurii Corbeanca.

Casele Deluxe Villa se predau finisate complet, cu bucătării și băi mobilitate și utilitate. Vilele sunt realizate cu produse de cea mai bună calitate, precum marmură, granit, ceramic,, parchet, pentru a-ți oferi o locuință rezidențială high-end.  

DETALII PROIECT

INTERIOR

Pentru a crea un spațiu interior high-end, arhitecții Arcstil au optat atât pentru sticlă și metal, cât și pentru folosirea de materiale naturale precum lemnul și piatra, care adaugă o notă caldă și primitoare întregului interior al casei.

 • Sistem de încălzire în pardoseală pe toată suprafața construită
 • Tavane realizate din rigips de 12,5 mm
 • Vopsitorii interioare cu vopsea lavabilă
 • Instalații electrice cap scară cu prize și întrerupătoare tip Bticino
 • Băi dotate cu obiecte sanitare de la Ideal Standard
 • Locuințe dotate cu aparate de aer condiționat Daikin
icon-arcstil-residence-02
View deosebit

Casa reprezintă mai mult decât un loc în care stai. Ea este o variantă de expresie de sine și stil. De aceea, este important să aibă o priveliște spectaculoasă, pe care ți-ai dori să o admiri în fiecare zi. Deluxe Villa impresionează printr-un view spectaculos, direct din inima naturii.

camera
100% siguranță și securitate

Casele Deluxe Villa nu înseamnă doar confort, ci și siguranță totală. Locuitorii din ARCSTIL PARK au parte de siguranță totală în ansamblul nostru, pentru ei și întreaga familie. Toate măsurile de securitate sunt perfect puse în aplicare.

Alege tipul de compartimentare care ți se potrivește!

CASA MULT VISATĂ APROAPE DE ORAȘ, LÂNGĂ PĂDURE

✓ X DELUXE VILLA

icon-arcstil-residence-03
Locație potrivită

O locație potrivită este unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate în considerare în alegerea unei locuințe. Adevăratul confort este definit de un echilibru atent între conectivitate și ambianță generală. Casele Deluxe Villa au avantajul unei locații perfecte, aproape de oraș, dar care oferă energia unei zone liniștite, perfecte pentru familii.

confort
Facilități ultramoderne

Casele Deluxe Villa sunt proiectate meticulos pentru a oferi confort maxim, cu interioare atractive și dotări de ultimă generație. Deluxe Villaoferă facilități de ultimă generație, cum ar fi grădini amenajate, sufragerie elegante cu televizoare LED, bucătărie elegantă și complet utilată, Wi-Fi, parcare.

Contactează-ne!

Îți dorești o locuință DELUXE VILLA ?


  Aproape de oraș, lângă pădure!
  Experimentează un nou mod de a trăi în echilibru cu natura și cei din jurul tău.

  Spațiul generos pentru familie și prieteni cu beneficiile celor mai înalte standarde de calitate și confort