TERMENI SI CONDITII

NOTĂ INFORMATIVĂ PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR

Prezentul document are ca scop informarea și stabilirea termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului www.arcstil.ro și politicii de confidențialitate, termeni ce trebuie respectați de ambele părți.

Accesul la informații și servicii se va face prin intermediul site-ului: www.arcstil.ro. Accesul dar și utilizarea site-ului sunt gratuite, având ca scop informarea utilizatorilor referitor la serviciile pe care www.arcstil.ro dorește să le furnizeze. 

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile pentru a evita situațiile neplăcute și pentru a putea folosi website-ul în condiții bune.

Păstrarea confidențialității datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă preocuparea principală a societății S.C. ARCSTIL PROPERTY S.R.L.

Site-ul www.arcstil.ro reprezintă proprietatea S.C. ARCSTIL PROPERTY S.R.L., cu sediul în Corbeanca, strada Laguna Albastră, nr. 51 G, jud. Ilfov.

Societatea este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub Nr. J23/934/2011, Cod Fiscal Nr. 28313296, reprezentată legal de dl. Marius MARICA, având funcția de administrator.

Societatea poate fi contactată prin e-mail la adresa contact@arcstil.ro, iar persoana răspunzătoare de protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este dl. Marius MARICA, în calitate de administrator.

Prin intermediul prezentului document vă aducem la cunoștință faptul că, prin utilizarea site-ului www.arcstil.ro, datele dvs. cu caracter personal vor ajunge doar la administratorul platformei, dl. Marius MARICA

Utilizarea site-ului www.arcstil.ro sau a conținutului acestuia sub altă formă decât cele permise în acest document este interzisă și se va pedepsi conform legii.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. ARCSTIL PROPERTY S.R.L. are obligația de a proteja confidențialitatea datelor personale ale utilizatorilor site-ului www.arcstil.ro. În schimb, datele dumneavoastră cu pot fi trimise către autoritățile competente, în cazul în unor obligații legale.

S.C. ARCSTIL PROPERTY S.R.L. va prelucra adresa dumneavoastră cu caracter personal doar în scopul pentru care ați oferit consimțământul.

DATE DE CONTACT:

  • Contact: Marius MARICA
  • Telefon: 0733 633 122
  • Email: contact@arcstil.ro
  • Adresa:  Corbeanca, strada Laguna Albastră, nr. 51 G, jud. Ilfov.

Aproape de oraș, lângă pădure!
Experimentează un nou mod de a trăi în echilibru cu natura și cei din jurul tău.

Spațiul generos pentru familie și prieteni cu beneficiile celor mai înalte standarde de calitate și confort